Siirry suoraan sisältöön

Laskutustiedot

Arvoisa toimittajamme

Käsittelemme jatkossa ostolaskuja sähköisesti. Pystymme vastaanottamaan laskuja verkkolaskuna, paperisena laskuna ja sähköpostin liitteenä tulevana PDF tai TIFF muotoisena laskuna. Suosittelemme, että lähettäisitte laskut verkkolaskuna. Uudet laskutusosoitteemme ovat:

Verkkolaskutusosoitteemme on OVT: 003704511529
Laskuliikenneoperaattorinamme toimii OpusCapita Solutions Oy ja sen välittäjätunnus on E204503
Sähköpostilaskuja vastaanotamme osoitteeseen:
MaansiirtoHuttunen.FI.P.118933-1@docinbound.com


Viestin vastaanottaja kentässä saa olla vain edellä mainittu osoite. Jos lasku halutaan toimittaa samalla muillekin on heidät laitettava sähköpostiviestiin kopion saajiksi. Laskun tulee olla sähköpostiviestin liitteenä PDF- tai TIFF-muodossa. Kaikki samaan laskuun liittyvät dokumentit on yhdistettävä yhteen liitetiedostoon. Laskuja yhdessä sähköpostiviestissä saa olla korkeintaan 10, jokainen lasku omana tiedostona. Yksittäinen liitetiedoston koko saa olla korkeintaan 10 Mb.

Mikäli ette pysty lähettämään laskua edellisillä tavoilla,
paperisia laskuja vastaanotamme jatkossa osoitteeseen:

Maansiirto Eero Huttunen Oy
PL 67322
00021 Laskutus

Kaikki skannaukseen saapuvat kuoret avataan kootusti ja skannataan vasta sen jälkeen. Tämän vuoksi PL-osoite on kuoren lisäksi merkittävä myös itse laskuun tai käytettävä ikkunallista kuorta. Tähän laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja. Esim. tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.


Ystävällisin terveisin
Maansiirto Eero Huttunen Oy

Logo

Maansiirto E. Huttunen Oy

Sätöksentie 72, 83500 Outokumpu